MENTORSTVO SA MNOM

Preostalo mesta:
2

Full online mentorstvo je namenjeno za one koji žele da maksimalno iskoriste period saradnje u kom će imati bukvalnio SVE i brutalne treninge (neće biti lagano, da znate odmah) i individualan plan ishrane (plan ishrane napravljen za vašu visinu, kilažu, broj godina, cilj itd. koji menjamo kroz saradnju kako se bude i sam progres pravio) kao i moju podršku i komunikaciju kada vam to treba (odgovor dobijate u roku od odmah do max 24h) pa tako i praćenje napredka kroz updejtove itd.!

Najvažnija stvar kod mentorstva, pošto je drugačiji od svih ostalih programa, u ovom ,,programu,, isključivo sarađujem sa ozbiljnim klijetnima, sa klijentima koji ozbiljno žele da rade na sebi, da se pozabave sobom i poboljšanju svog psiho-fizičkog stanja, jer GARANTUJEM promenu, ali isključivo ako klijent ozbiljno shvati priču i želi da radi, e onda zajedno kidamo dok ne pokidamo, to OBEĆAVAM!

Ako imate bilo kakva pitanja ili neki teži problem ili ako ste ne daj Bože bilo kako zdravstveno ugroženi itd. molim vas pišite mi klikom na neku od ovih ikonica, radi daljeg dogovora i mog boljeg shvatanja situacije i naravno rešavanja iste!