51€ (5.950 rsd)

Da li si spremna za NAJKOMPLETNIJI I NAJBOLJI PROGRAM DO SAD?

Ako jesi, pročitaj tekst u nastavku!

Program za CELO TELO 2 je namenjen SVIM starosnim dobima pripadnica lepšeg pola! U kakvom god si fizičkom stanju i kakav god da ti je cilj (izgradnja gluteusa, mršavljenje, mišićna masa, oblikovanje, kondicija, ili prosto briga o svom telu i zdravlju),, OVAJ PROGRAM JE ZA TEBE - RADIMO NA TVOM CILJU!

Koliko treninga nedeljno radimo i koliko traju?

Trening radimo 4 puta nedeljno, 2 puta radimo noge sa akcentom na gluteus i 2 puta gornji deo tela, a stomak se radi posle treninga gornjeg I donjeg dela tela. Trening prosečno traje oko 1h.
- U programu takodje imaš zagrevanje i istezanje kao i objašnjenje pravilnog izvodjenja pred svaku vežbu!

Trening radiš kada želiš i kada tebi odgovara, dostupan je sve vreme na tvom nalogu i možeš ulaziti koliko god puta želiš, jedino je zabranjeno deljenje i davanje naloga drugima!

PODRŠKA

Ono sto je mozda najbitnije u ovom programu pored toga sto ti obecavam promenu i pored toga sto ti je sve detaljno dato i objasnjeno, jeste to da kakav god problem, nedoumicu ili pitanje imala, tu sam sve vreme kao tvoja podrska i ZAJEDNO KIDAMO I DOLAZIMO DO CILJA!

KUĆA ILI TERETANA

U programu ti je sve dato u video materijalu (svi treninzi, objašnjenja, pravilna izvodjenja itd.) i imaš pravo izbora na:

- Kućnu verziju treninga (preozbiljan trening i ako kad kažeš kućni pomisliš da je lagan i nedovoljno efektivan, ali kućna verzija koju sam ja napravio APSOLUTNO NIJE LAGANA I VEOMA JE EFEKTIVNA, a to govori činjenica da je veći broj klijentica napravio bolji rezultat kući nego u teretani, jer nije do mesta gde vežbamo, nego do osobe),

- Verziju treninga u teretani (ako je loše opremljena teretana tj. nema osnovne stvari kao što je npr. Smith mašina, Hiperekstenzija, Abductor, sajle za Kickback itd. bilo bi poželjno da uzmeš kućnu verziju, jer kućna verzija može da se radi i kod kuće i u teretani),

NIVO TEŽINE

Moji programi su verovatno jedini na ovim prostorima u kojim u jednom programu imamo više različitih nivoa težine, zato imamo duplo bolje programe i ZATO SVAKO IMA VEĆU ŠANSU DA NAPRAVI REZULTAT!

Imaš pravo izbora na:
- Težu verziju programa, za devojke - žene koje su već u treningu, u kondiciji da kidaju i spremne da POKIDAJU!
- Lakšu verziju programa, za sve koje se ne pronalaze u težoj verziji, ova verzija je malo lakša, ali ne i prelaka, jer kod mene nema lakog treninga, mi pravimo rezultate, mi pravimo PROGRES!

NAPOMENA: Budi iskrena prema sebi kada budeš birala nivo težine (nemoj misliti ako uzmeš težu verziju da ćeš više i brže napredovati, a ne možeš da ispoštuješ zadate vežbe), pametno biraj, BEZ EGA!

ISHRANA

Imas pravo izbora na:
- Individualna (Primeri svih obroka dati isključivo za tvoju visinu, kilažu, broj godina, cilj, ciljnu kilažu itd. sa datim svim bitnim informacijama i objašnjenima)
- Primera plana ishrane (primer individualnog plana ishrane, ali bez datih količina hrane za tvoj cilj)
- Bez plana ishrane

NAPOMENA: Moja preporuka je naravno uzeti individualan plan ishrane zbog APSOLUTNO boljih rezultata i drugih mnogobrojnih benefita!

STOMAK

U osnovnoj verziji ovog programa imamo donji deo tela sa akcentom na gluteus i gornji deo tela, a stomak sam odlučio da birate da li želite da radite, jer jedan deo klijentica prosto ne voli da radi stomak, pa onda izaberu da se više pozabave ishranom, da bi došle do brutalnih rezultata!

NAPOMENA: Moja preporuka je da STOMAK dodaš u program, jer ako kidamo, onda KIDAMO SVE I DO KRAJA!

EXTRA 3 NEDELJE

U osnovnoj verziji imaš 6 nedelja treninga, a imaš pravo da biraš da li želiš samo:
- 6 osnovnih nedelja treninga ili želiš
- 3 dodatne (extra) nedelje treninga (ukupno 9 nedelja treninga)

NAPOMENA: Prošli program se mnogo klijentica pokajalo što nisu uzele dodatne 3 nedelje za simboličnu cenu od 7€, a imate 33% više treninga!

REKVIZITI ZA KUĆNU VERZIJU

- Prostirka za vežbanje (strunjača),
- Bučice/tegovi (kilažu biraš u zavisnosti od svoje sposobnosti i povećavaš sa svojim progresom)
- Elastične trake (najbolje bi bilo da kupiš najjače pakovanje sa više različitih traka)

Cena programa je:

- 51 € (5950 din) 6 nedelja programa bez plana ishrane
- 74 € (8670 din) 6 nedelja programa + primer plana ishrane (65% popusta)
- 90 € (10550 din) 6 nedelja programa + individualan plan ishrane (65% popusta)

- AKO ŽELIŠ STOMAK + 6 €
- AKO ŽELIŠ 3 EXTRA NEDELJE PROGRAMA + 7 €

Pristup programu imaš 3 meseca od dana kada program krene (ako uzmeš 3 dodatne nedelje, pristup imaš 4 meseca)!

Za sve dodatne informacije klikni na ikonicu preko koje želiš da mi postaviš pitanje:

51€ (5.950 rsd)