BOOTY CHALLENGE 2 PROGRAM

Pogledajte Booty challeng 2 transformacije

41€ za 2 meseca treninga

KUPI

Pre nego što PROČITAŠ ceo tekst ispod, dajem ti obećanje da ćeš napraviti promenu, pod uslovom da uradiš CEO program, od početka do kraja, jer jako bitna stvar jeste uraditi ono što započneš do kraja!

- Ako imamo dogovor i spremna si za promenu , pročitaj dobro ceo tekst ispod, jako je bitno da znaš sve pojedinosti i informacije vezane za njega:

Booty challenge 2 (program za noge i zadnjicu) je namenjen svim uzrastima, rekreativcima pa čak i onima koji već duže vreme treniraju, namenjen je bukvalno svima, koji god "problem" imali, bili gojazni ili imali manjak kilograma, ili jednostavno želite da se zategnete i izgradite gluteus ili ga samo podignete, ovo je pravi program za vas, i zajedno uz vaše zalaganje i trening uz ovaj program, apsolutno GARANTUJEM uspeh!

Zašto mogu da garantujem USPEH? Zato što je booty challenge 1 radilo preko 4000 žena i napravile su odličan rezultat sve koje su radile (u kontinuitetu i disciplini, tačnije koje su slušale i trudile se), zato nisam imao ni jedan negativan komentar, A PRVENSTVENO GARANTUJEM zato sto imam odličnu podlogu da mogu da unapredim i napravim bolju verziju, a ta verzija se zove BOOTY CHALLENGE 2!

Od rekvizita su vam potrebni:

- Prostirka za vežbanje (strunjača),
- Bučice (kilazu birajte u zavisnosti od vaše sposobnosti)
* Ako nemate bučice mozete uzeti šta god, npr. flaše pune vode.
- Elastična traka

Cena ovog programa je 41€ (4800 dinara) za 2 meseca treninga i vremensko ograničenje dostupnosti klipova – 4 meseca..

- Možete birati trening u kući ili u teretani, oba programa su podjednako dobra (ko nema neki izbor sprava u teretani neka uzme kućnu verziju, radi se sa tegovima I brutalna je VERUJTE MI)
- Možete birati takodje da li ste za lakši ili teži program što je jako bitno i drugačije je od prethodnog programa, žnači novi program je BUKVALNO ZA SVAKOG!

Za sve dodatne informacije kliknite na ikonicu preko koje želite da mi postavite pitanje:

A ja vam želim da istrajete i dođete do željenog cilja!

41€ za 2 meseca treninga

KUPI