Preporuka o suplementaciji

Dragi klijenti, kao što znate da ishrana igra najbitniju ulogu u izgradnji i zdravlju mišića i naravno celog tela, pa tako i poboljšanju zdravstvenog statusa, očuvanja i prevenciji bolesti, tako je i pravilna i kvalitetna suplementacija takodje bitna i koristi se jer kroz hranu ne možemo da unesemo dovoljan unos makro (proteini u ovom slučaju) i mikronutrijenata (vitamini i minerali u ovom slučaju) na dnevnom nivou. Zato, ako hoćemo lepo i zdravo telo, bitno je da nam ishrana i suplementacija budu kvalitetno uklopljeni, naravno sa kvalitetanim treningom to je dobitna kombinacija!

- Zato sam u pregovoru sa Ogistra shopom, DOGOVORIO da SVI MOJI KLIJENTI imaju 15% popusta na SVE suplemente sa sajta (osim na one već snižene). Promo kod je ,,OROZOVIC15,, kada stavite u korpu sve što želite da kupite I kada ukucate kod (na dnu stranice plaćanja) imate 15% popusta na CEO iznos.

Ovde mozete ući na sajt -> Ogistra Nutrition Shop

- A ja cu vam u daljem tekstu dati neke od predloga kad su u pitanju proteini, sagorevači i vitamini:

PROTEINI

Osim što izgrađuju ćeliju i njene delove, proteini obavljaju i sve osnovne funkcije u organizmu, pored toga su ključni nutrijenti odgovorani za tetive, ligament I snagu mišića, mišićni rast itd…

VITAMINI

Vitamini su organska jedinjenja koja su neophodna za normalno funkcionisanje organizma, a koja organizam čoveka uglavnom nije u stanju da sintetiše (proizvede). Imaju veliku ulogu, pa od njih zavisi da li ćete biti zdravi, da li ćete se pravilno razvijati i rasti, koliko ćete biti otporni i krepki, itd. U slučaju da ih hranom ne unosite dovoljno ili, pak, preterujete u unosu vitamina, trpeće vaše telo.
**Preporuka, ako možete uzmite sve što sam vam predložio!

SAGOREVAČI

Tu su da vam pomognu da ubrzate metabolizam, efikasnije trošite masti na treningu, ubrzaju detoksifikaciju organizma, podižu vaše treninge na viši nivo, smanjuju apetit, izbacuju višak vode iz organizma, a određeni sagorevači masti sadrže sastojke koji su inače veoma blagotvorni za zdravlje.