Preporuka o suplementaciji

Da ne bih držao ovde predavanje ovde nam je ishrana u sinergini sa suplementima bitna i kakve nam sve benefite daje, svakako si na ovoj stranici jer to već kapiraš i znaš...

Zato sam u dogovoru sa Ogistra shopom u Srbiji i Sport Suplementi u BiH napravio DOGOVOR da SVI MOJI KLIJENTI imaju 15% POPUSTA na SVE suplemente sa sajta (osim na već snižene).

KUPON KOD ,,OROZOVIC15,,

ti daje popust na celu cifru porudžbine!
(promo kod kucaš na kraju poručivanja)

Sajt suplemenata za Srbiju -> Ogistra Nutrition Shop

Sajt suplemenata za BiH -> https://sportsuplementi.ba/

Ovo dalje su moje preporuke za neke od suplemenata, ti naravno napravi svoj izbor, svakako možeš poručiti bilo šta sa sajta:

PROTEINI

Osim što izgrađuju ćeliju i njene delove, proteini obavljaju i sve osnovne funkcije u organizmu, pored toga su ključni nutrijenti odgovorani za tetive, ligament I snagu mišića, mišićni rast itd…

VITAMINI

Vitamini su organska jedinjenja koja su neophodna za normalno funkcionisanje organizma, a koja organizam čoveka uglavnom nije u stanju da sintetiše (proizvede). Imaju veliku ulogu, pa od njih zavisi da li ćete biti zdravi, da li ćete se pravilno razvijati i rasti, koliko ćete biti otporni i krepki, itd. U slučaju da ih hranom ne unosite dovoljno ili, pak, preterujete u unosu vitamina, trpeće vaše telo.

SAGOREVAČ i KREATIN

Pretpostavljam da već znaš benefite i jednog i drugog!