SUMMER BODY CHALLENGE 2

Pogledajte neke od dosadašnjih transformacija
28€ za 6 nedelja treninga

Da li si spremna za jednu lepu letnju formu sa oblikovanim gluteusom, lepim stomakom i telom koji ima manje procenata masti nego koje imaš sad dok čitaš ovaj tekst, ako si SPREMNA i ako NEMAŠ izgovor, pročitaj ceo tekst u nastavku...

Program SUMMER BODY CHALLENGE 2 je nastavak mog prvog programa koji je imao pauzu od nekoliko leta I SAD JE PONOVO TU, samo u mnogo boljoj verziji i sa brojnim izmenama kojima ćete postići još bolji progres i rezultate! To je jedan savršen letnji program, koji traje 6 NEDELJA i u njemu najveći akcenat bacamo na gluteus i stomak, a zajedno sa HIT-kardio treningom pravimo jednu prelepu formu za ovo leto!

Program je namenjen SVIM starosnim dobima pripadnica lepseg pola, u kakvom god fizičkom stanju bila, OBEĆAVAM da ćeš posle programa biti u mnogo boljem, znači… imala višak kilograma, manjak kilograma, ili želiš samo da se preoblikuješ, bila početnica (treninzi su u video materijalu I sve je maksimalno pokazano i objasnjeno), rekreativka ili ozbiljan vežbač, OVO JE PRAVI PROGRAM ZA TEBE!

Zašto sam tako siguran da se nećeš pokajati I da ćeš biti oduševljena programom? Razloga je mnogo, jedan od njih je taj da PRAVIM NAJBOLJE PROGRAME i SVI koji su uzeli moje programe (a ima ih mnogo) napravili su ozbiljan rezultat, naravno pod uslovom da su radili, trudili se i kidali!
Još jedan od razloga je taj da ovo nije naš prvi program, vremenom pravim naravno sve bolje programe, i ako su prethodni bili savršeni, za mene uvek može bolje, zato se i ozbiljno trudim da vam uvek pravim sve bolje kidalice od programa i da zajedno pravimo što bolje rezultate!
ZNAČI, GARANTUJEM PROMENU I ODLIČAN REZULTAT pod uslovom da slušaš, radiš, kidaš jako i trudiš se, prvenstveno jer radiš na sebi, svom telu i zdravlju, a zajedno sa mojim motivisanjem i dostupnosti za pitanja i pomoć, uživaćeš u procesu, što mi je najbitnije, u suprotnom vraćam novac!

Imaš pravo izbora na:
- Kućnu verziju treninga (ozbiljno dobru verziju, a ako se pitaš da li kod kuće možeš nešto da napraviš, ti PROBAJ I UVERI SE DA JE OZBILJNO KIDANJE I DA APSOLUTNO MOŽEŠ),
- Verziju treninga u teretani (ako je loše opremljena teretana tj. nema osnovne stvari kao što je npr. smith, hiperekstenzija, abductor, sajle itd. bilo bi poželjno da uzmeš kućnu verziju, jer kućna verzija ozbiljno kida i može da se radi bilo gde pa tako i u teretani),

Imaš pravo izbora takodje:
- lakšeg i
- težeg nivoa težine programa, što je jako jako kul u ovom programu. Budi iskrena prema sebi kada budeš birala (nemoj misliti ako uzmeš napredni da ćeš više napredovati, a ne možeš da ispoštuješ zadate vežbe, serije I ponavljanja), pametno biraj, bez ega!

Imaš pravo izbora ishrane:
- Individualne (ishrana napravljena za isključivo tvoju visinu, kilažu, broj godina, cilj, ciljnu kilažu itd.)
- Neindividualne (primer plana sa primerima svih obroka, ali nije individualno)
- Bez plana ishrane (najjeftinija verzija programa)
*Moja preporuka je svakako uzeti individualan plan ishrane zbog boljih rezultata I drugih mnogobrojnih benefita!

Od rekvizita su ti potrebni za kućnu verziju:
- Prostirka za vežbanje (strunjača),
- Bučice/tegovi (kilažu biraš u zavisnosti od svoje sposobnosti I menjaš sa tvojim napretkom)
* Ako nemaš bučice mozeš uzeti šta god, npr. flaše pune vode...
- Elastične trake (najbolje bi bilo da kupiš najjače pakovanje sa više različitih traka).

Cena programa je:
- 28 € (3300 din) 6 nedelja programa bez plana ishrane
- 39 € (4600 din) 6 nedelja programa + neindividualan plan ishrane
- 49 € (5800 din) 6 nedelja programa + individualan plan ishrane
* Ishrane su na 60% popusta dok traju prijave tako da iskoristite priliku i iskidate i trening i ishranu!

Pristup programu imaš 3,5 meseca od dana kad program krene, znači dok je leto imaš pristup programu, jer.. program je letnji!

PRIJAVE TRAJU DO 1. JUNA I TOG DANA KREĆEMO SVI ZAJEDNO DA KIDAMO JAKO!

Za sve dodatne informacije, pitanja i nedoumice klikni na ikonicu preko koje želiš da me kontaktiraš, tu sam uvek da odgovorim i pomognem :

28€ za 6 nedelja treninga
Prijave traju do 01.06.2023. Ostalo još:

24d 3h 20m 32s