PROGRAM ZA CELO TELO

47€ (5.500 rsd)3.850 rsd za 2 meseca treninga

Pre nego što pročitaš CEO tekst i SVE detalje programa, OBEĆAVAM ti NAJKOMPLETNIJI program do sad i to da ćeš biti prezadovoljna istim, jer u suprotnom ću ti vratiti novac, što se naravno neće desiti, jer sam se jako potrudio da ovo bude jedan SAVRŠEN PROGRAM.

Ako mi veruješ i spremna si na promenu, pročitaj nastavak, jer je jako bitno da razumeš svaki detalj o programu!

PROGRAM ZA CELO TELO je program koji sadrži SVE: Program za donji deo tela sa akcentom na gluteus, program za gornji deo tela i program za stomak!

Namenjen i onima koji nikad nisu trenirali ali i rekreativkama i devojkama koje treniraju dugo. Namenjen je svim uzrastima od 16 do 66 godina, tj. SVIM pripadnicama lepšeg pola koje su spremne da rade na sebi i naprave jednu ozbiljnu promenu, odnosno da naprave jedan ozbiljan korak za sebe. Koji god problem da imaš, bio to višak kilograma, manjak kilograma ili zatezanje celog tela, uz ovaj program ti GARANTUJEM uspeh!

Zašto sam toliko siguran da ćemo uspeti? Zato što radim na ovome jako dugo, zato što iza sebe imam nekoliko ozbiljno brutalnih programa i mnogo klijenata, zato što uvek izvlačim najbolje iz svega i zato što imam mnogo veliku želju da pokidamo zajedno i pokažemo da možemo!

Imaš pravo izbora na:
- Kućnu verziju treninga (ozbiljno dobru verziju, a ako se pitaš da li kod kuće može nešto da se napravi, ti PROBAJ I UVERI SE),
- Verziju treninga u teretani (a ako je loše opremljena teretana, bilo bi poželjno da uzmeš kućnu verziju jer kućna verzija ozbiljno kida i može da se radi bilo gde),
-I imaš pravo izbora na kućni aerobni trening, koji lično preporučujem devojkama i ženama koje su se skoro porodile ili starijim damama koje prosto žele laganiji i zanimljiviji program koji se radi uz muziku, ali i devojkama koje imaju 25+ kilograma viška, jer je ovo lagani program za celo telo koji im je potreban da polako uđu u trening!

Imaš pravo izbora početnog ili naprednog nivoa što je jako jako kul u ovom programu. Budi iskrena prema sebi kada budeš birala (nemoj misliti ako uzmeš napredni da ćeš više napredovati, ako nisi u treningu i ako nisi u dobroj kondiciji), pametno biraj, bez ega!

Imaš pravo izbora ishrane:
- Individualne (ishrana napravljena za tvoju visinu, kilažu, broj godina, cilj itd.)
- Neindividualne (primer plana sa primerima svih obroka, ali nije individualno)
- Bez plana ishrane (najjeftinija verzija programa)
*Moja preporuka je svakako uzeti individualan plan ishrane

Od rekvizita su ti potrebni za kućnu i kućnu aerobnu verziju:
- Prostirka za vežbanje (strunjača),
- Bučice/tegovi (kilažu biraš u zavisnosti od svoje sposobnosti)
* Ako nemaš bučice mozeš uzeti šta god, npr. flaše pune vode...
- Elastične trake (najbolje bi bilo da kupiš najjače pakovanje).

Cena programa je:
- 47 € (5500 din) 2 meseca programa bez plana ishrane
- 70 € (8220 din) 2 meseca programa + neindividualan plan ishrane
- 86 € (10100 din) 2 meseca programa + individualan plan ishrane
Dostupnost programa je 4 meseca od momenta kupovine.

Za sve dodatne informacije klikni na ikonicu preko koje želiš da mi postaviš pitanje:

47€ (5.500 rsd)3.850 rsd za 2 meseca treninga